Satoshi gyűjtés

A Freebitco.in faucet/csap a világ leglátogatottabb és legjobb bitcoin jutalmazási programjával rendelkező platform, ahol bárki tud bitcoint keresni a változatos funkciók segítségével. A freebitco.in oldalt méltán nevezhetjük a legjobb csapnak a piacon, de emellett kínál pár olyan funkciót is, amelyek segítségével még több bitcoint tudunk felhalmozni és/vagy azt megtöbbszörözni. Az oldal kiválóra vizsgázott a problémamentes és pontos kifizetése révén. Felhasználók milliói tartják a legmegbízhatóbb faucetnek. Az alábbi útmutatónkban megismerkedhettek a freebitco.in működésével. 


Mit érdemes tudni a Freebitco.in faucetről?

Röviden a Freebitco.in csapról

Az oldal 2013-ban rajtolt és alapvetően egy bitcoin jutalmazási platform, amit neveznek csapnak, vagy angolul faucetnek is. A freebitco.in a jutalmazási platformok alfája és omegája és több mint 94 millióan látogatták meg az oldalt 2017 októberében (aktuális honlapadatok megtekinthetők itt). A freebitco.in platform fő profilja a regisztrált felhasználók bitcoinnal való megjutalmazása. Azonban ahogy teltek az évek, az oldal számos extra funkciót vezetett be. Ilyen például a bitcoin többszöröző (multiply BTC), a lottó (lottery) és a jutalompont (reward points) funkció.

Ahogy említettük, az oldalon számos módon lehet bitcoint keresni. Ismertetőnkben mindre kitérünk.

1. Faucet

 • A freebitco.in alapvetően egy csap. A bitcoin csapok célja a felhasználók bitcoin jutalomban történő részesítése, amire a reklámbevételekből teremtik elő a bevételt. Az oldalon meghatározott időközönként tudtok bitcoin jutalmat kikérni.
 • Az oldal az egyik legmagasabb jutalommal rendelkező csap, ahol minden egyes órában maximum 200 amerikai dollárnak megfelelő bitcoin talál gazdára. A legkisebb kifizetés 0.002 USD, ami szintén tisztességes a többi kattintásért fizető (paid to click) oldalhoz képest.
 • A kikérést óránként egyszer lehet megejteni, azaz naponta 24 alkalommal.
 • Az alábbi képen látható a kikérés menete.
 • A bitcoin jutalom kikéréséhez be kell írni a captchát és a 'Roll!' gombra kattintani. A felhasználói fiókod korától és a kikérés gyakoriságától függően maximum 200 amerikai dollár értékű bitcoint kaphatsz óránként.
 • Mivel a bitcoin nagyon volatilis a bitcoin érték másodpercenként változik a BTC/USD aktuális árfolyamának függvényében, de az USD ekvivalens minden esetben 0.002 és 200 dollár között van.
 • Miután rákattintottál a 'Roll!' gombra, egy felugró üzenetben látod hogy mennyi bitcoint kaptál és az összeg automatikusan jóváíródik a számládon.
 • Minden kikérés alkalmával a regisztrált felhasználó kap kettő ingyenlottót (lottery ticket) és alapesetben 4 jutalompontot (reward point) amit később magyarázunk el.
 • A felhasználók nyerési esélye egyenesen arányos a kikérés gyakoriságával. Minél gyakrabban használod, annál nagyobb az esélyed, hogy nagyobb bitcoin összeg üti a markodat.

BTC többszöröző (BTC multiplier)

 • A BTC többszöröző új szintre emeli a faucetet. A felhasználók a funkcióval megtöbbszörözhetik a bitcoinjaikat egy valószínűsíthetően tisztességes HI-LO (kisebb-nagyobb) játékkal.
 • A játékhoz ki kell választani a tétet és megtippelni, hogy nagyobb (HI) vagy kisebb (LO) lesz az eredmény. Attól függően hogy eltalálod vagy sem, egy üzenet látsz az eredményről.
 • A platform minden 0.00000500 megjátszott bitcoin után automatikusan jóváír egy lottójegyet és 4 jutalompontot.

Lottó (Lottery)

 • A freebitco.in lottóval akár 3 bitcoint is nyerhetsz. A platform hetente sorsol amiben minden regisztrált felhasználó automatikusan részt vesz.
 • Amikor bitcoin jutalmat kérsz ki akkor a platform automatikusan jóváír 2 lottójegyet a számládon és 1 jegyet minden általad közvetített felhasználóért. A felhasználók vehetnek is jegyet az egyenlegükön rendelkezésre álló bitcoinból.

Jutalompontok (Rewards)

 • Freebitco.in jutalompontokat ad a csapból kikérhető bitcoinok, a bitcoin többszöröző és a közvetítői teljesítményért cserébe.
 • A jutalompontokat okostelefonra, bitcoin USB tárcára, okosórára, ajándékkuponokra, bónuszokra stb. lehet beváltani. Közvetítőként (refer) még több jutalompontot tudtok gyűjteni.

Közvetítői program (Refer)

 • A közvetítői program a freebitco.in egyik legfontosabb funkciója. Az ilyen reklámból élő oldalak közvetői funkció nélkül nem tudnák fenntartani magukat ugyanis a bitcoin jutalmakhoz, lottóhoz és a többi nyereményhez folyamatosan növekvő látogatószámra (ergó bevételre) van szükség.
 • A freebitco.in faucet közvetítői programja 50% jutalékot fizet minden beajánlott felhasználó által kikért bitcoin jutalom után és 0.25%-ot az ajánlott felhasználó bitcoin többszöröző játéka sorál elért nyereménye után.
 • Minél több személyt szervezel be annál több közvetítői díjban részesülsz.

Kamatkifizetés (Earn BTC)

 • A freebitco.in a 30 000 szatosi (0.00003 BTC) feletti egyenlegre már éves kamatot is fizet. Az éves kamat összege jelenleg 4.08% és 25%-ot fizet a közvetítői jutalék utján kifizetett kamatok után is.

Kifizetési feltételek

A freebitco.in faucet híresen pontos a kifizetéseknél. A kifizetéseket vasárnaponta dolgozza fel és fizeti ki a felhasználó által megadott bitcoin címre.

A minimális kifizetési összeg 0.00030000 BTC és a 'Withdraw' gombra kattintva kezdeményezhető. Választhatunk az automatikus kifizetés ('auto'), az azonnali ('instant' - magasabb tranzakciós költségek) és a lassú ('slow' - legolcsóbb) között.

A freebitco.in előnyei

A platform az egyik legnagyobb kifizetésű bitcoin faucet.

Az oldal legitim, megbízható és népszerű már 2013 óta.

Miután a Google Ads beszüntette a bitcoin csapok támogatását, számos faucet húzta le a rolót vagy csökkentette negyedére a kifizetések összegét, mert nem tudta kitermeli a jutalmakat. Nem így a freebitco.in, ami már 2013 óta bővülő funkciókkal és barátságos feltételekkel működik. Ez is tovább növeli az oldal megbízhatóságát és stabilitását.

Mindig időben fizet. Egyszer sem fordult elő hogy nem fizettek.

Hogyan tudsz regisztrálni?

Hogy ingyen bitcoin jutalomban részesülj, regisztrálnod kell.

A regisztrációs űrlapon ('sign up' gombra kattintva a főoldalon) add meg az email címed és egy jelszót.

Írd be a captchát és kattints a 'sign up' gombra. Kapni fogsz egy megerősítő üzenetet, ahol rá kell kattintanod a linkre a felhasználó fiókod aktiváláshoz.

Reméljük sokaknak segítünk elindulni és ahogy egyre értékesebbé válik a bitcoin, úgy értékelődik fel a szatosi is. Jó csapozást :).

Ha hasznos volt a tartalom, ezeken a címeken tudsz támogatni (pandaóvodát nyitok az összegyűlt összegből):

ETH:0xCD4Ebbb7556986d80A0926347D896cb992d4743c

LTC:Lf7tGZcUgskgitjB2sbDtTdxo8nFtovVEi

BTC:14ert4DpDrUoPnid9pgFU8eUjs6rtRegrT 

Forrás:https://www.bitcoinbazis.hu/freebitco-in-faucet-bemutato/